Boka Come Ye In

Come Ye In

 
85 Hornby Rd, Blackpool, Storbritannien  

Come Ye In i Blackpool

Come Ye In är ett 3-stjärnigt hotell som ligger i Blackpool, Storbritannien. Baserat på 8 st röster från dess gäster så har hotellet fått ett betyg på 4.3 av 5 möjliga. Det betyget vittnar såklart om att detta är ett hotell i toppklass när det kommer till hur de hanterar sina gäster. Hos Come Ye In är det dagspris som gäller. Därför rekommenderar vi att du söker lediga rum ovan så kommer du få det dagsaktuella priset! Nära hotellet ligger landmärket Winter Gardens. Området i Blackpool som Come Ye In ligger i kallas för Blackpool.
Gratis Wifi
Rökfritt
Parkering

Mer info om Come Ye In

Hotellets läge
Come Ye In ligger nära stranden i Blackpool (Blackpool Town Center), nära Winter Gardens, Blackpool Beach och Blackpool Pleasure Beach. I närheten av hotellet hittar du även Illuminasia och Opera House Theatre.Bekvämligheter på hotellet
När du bor på detta hotell serveras gratis frukost varje morgon. Boende på det här hotellet på Come Ye In har tillgång till bland annat hjälp med bokning av biljetter och guidade turer. Gratis trådlöst Internet är tillgängligt i allmänna utrymmen. Gratis gästparkering finns på plats, men antalet platser är begränsat och dessa kan inte bokas i förväg. Det här är ett rökfritt hotell.Hotellrummen
De 9 hotellrummen på Come Ye In har kaffe- och tebryggare. Boende på det här hotellet erbjuds kostnadsfritt wi-fi. Tv:n har digitalkanaler.


Info från Hotels.com

Dagspris!

Come Ye In har inte angett något pris utan tillämpar dagspris baserat på efterfrågan och kan variera därefter. För det dagsaktuella priset så rekommenderar vi att du söker ovan. Du lär dock inte hitta något billigare pris någon annanstans då våra samarbetspartners erbjuder lägsta pris-garanti!

Vill du kontakta hotellet?

Om du vill ha mer info om Come Ye In så är du välkommen att slå dem en signal på +44-1253-625 065
Hotellnamn Come Ye In
Adress 85 Hornby Rd
Stad Blackpool
Land Storbritannien
Område Blackpool
Telefonnummer +44-1253-625 065
Pris per natt från Dagspris!
Antal stjärnor 3-stjärnigt hotell
Omdöme 4.3 av 5 (8 st röster)

Sök lediga rum och priser för Come Ye In nu!

   

Ett 3-stjärnigt hotell

Come Ye In har en stjärnrating på 3 av 5 möjliga. Detta vittnar om ett bekvämt hotell i mellanklass.

Vilka förväntningar kan du ha på hotellet baserat på stjärnratingen?
Receptionsservice minst 14 timmar / dygn, rummen utrustade med privat bad/wc, hårtork, helfigurspegel, bagagestativ, arbetsbord, radio, Television, anslutning till internet, möjlighet till bagageservice, tvättpåse, skoputsmöjligheter och hiss.

"Mellanklasshotell med bekvämligheter!"

Omdömen

Detta hotell har fått det genomsnittliga betyget 4.3 av 5 möjliga baserat på 8 st röster från dess besökare.

Närmaste sevärdhet

Den närmaste sevärdheten eller landmärket till Come Ye In är Winter Gardens.
Se fler hotell i Blackpool


Come Ye In på karta

Boka Hotell i hela världen - på dina villkor!

BokaHotellet.se är hotellportalen som hjälper dig att hitta det rätta hotellet för din resa. Hos oss går det snabbt och enkelt att hitta och välja ett hotell där du kan känna dig som hemma under semestern och där du i lugn och ro kan smälta dagens intryck och samla krafter inför ännu en dags spännande äventyr. Genom vår portal kan du boka hotell i hela världen, och inte bara i Blackpool, Storbritannien. Här hittar du aktuella prisuppgifter och kan jämföra hotellen mot varandra för att hitta det som passar dig bäst. Du kan till exempel se vilka hotell som har TV, pool, gym eller SPA, vilka som ligger nära stranden, vilka som serverar frukost och vilka som ligger närmast de sevärdheter du vill titta på under din resa. Självklart kan du också se vilka hotell som är mest prisvärda - så att du får ut så mycket som möjligt av resan.

Du kan även se och jämföra vad andra har tyckt om hotellet och resmålet genom att läsa deras omdömen och betyg, det är det bästa sättet för att undvika besvikelser under din semester. Som du ser ovan på Come Ye In så har 8 st gäster röstat och givit detta 3-stjärniga hotell ett omdöme på 4.3 / 5. I vår portal kommer du snabbt i kontakt med tusentals billiga hotell runt om i världens alla hörn, men du kan även hitta inspiration för att lättare kunna planera din drömsemester.

Vi har något för alla, oavsett om du är ute efter att få sola och bada, simma under stjärnorna, upptäcka nya platser i Asien, se Egyptens pyramider, studera grekiska i Grekland, uppleva en riktigt snörik julafton i Kiruna eller göra en affärsresa. Hos oss kan du hitta tusentals billiga hotell oavsett behov och budget. Portalen bjuder på alla typer av boenden, alltifrån femstjärniga hotell till vandrarhem och bed & breakfasts. Allt du behöver göra är att söka i vårt stora utbud av boenden. Här hittar du alltid den perfekta lösningen för just din resa.

Vi har samlat de mest populära hotellen för att du ska kunna boka hotell i hela världen. När du hittat den resa du vill göra och det boende du vill boka tar du dig vidare via våra länkar till hotellets hemsida där du gör själva bokningen. För att du ska få ut så mycket som möjligt av din resa finner du här även värdefull information om olika resmål. Låt oss hjälpa dig att hitta det bästa hotellet, till det bästa priset.