Boka Changzhou Olympic Mingdu International Hotel

Changzhou Olympic Mingdu International Hotel

 
No.1261 Longjin Road, Xinbei District, Changzhou, Kina

Changzhou Olympic Mingdu International Hotel i Changzhou

Changzhou Olympic Mingdu International Hotel är ett 0-stjärnigt hotell som ligger i Changzhou, Kina. Nära hotellet ligger landmärket Changzhou (CZX). Området i Changzhou som Changzhou Olympic Mingdu International Hotel ligger i kallas för Tianning. Oavsett om du är på resande fot på semester eller affärer så kan det vara skönt att veta att denna anläggning är utrustad med pool som du kan svalka dig i. På hotellområdet finns även en restaurang om du blir hungrig.
Pool
Restaurang

Mer info om Changzhou Olympic Mingdu International Hotel

Hotellets läge
Changzhou Olympic Mingdu International Hotel ligger i Changzhou (Tianning), nära Tianningtemplet. Andra sevärdheter i regionen inkluderar Yancheng Wildlife Park och Wujin Museum.


Info från Hotels.com

Dagspris!

Changzhou Olympic Mingdu International Hotel har inte angett något pris utan tillämpar dagspris baserat på efterfrågan och kan variera därefter. För det dagsaktuella priset så rekommenderar vi att du söker ovan. Du lär dock inte hitta något billigare pris någon annanstans då våra samarbetspartners erbjuder lägsta pris-garanti!

Vill du kontakta hotellet?

Vi har tyvärr inget telefonnummer till Changzhou Olympic Mingdu International Hotel.
Hotellnamn Changzhou Olympic Mingdu International Hotel
Adress No.1261 Longjin Road, Xinbei District
Stad Changzhou
Land Kina
Område Tianning
Pris per natt från Dagspris!
Antal stjärnor 0-stjärnigt hotell

Sök lediga rum och priser för Changzhou Olympic Mingdu International Hotel nu!

   

Ett 0-stjärnigt hotell

Changzhou Olympic Mingdu International Hotel har en stjärnrating på 0 av 5 möjliga. Detta är alltså ett hotell som håller en lite lägre standard."Relativt låg standard"

Omdömen

Detta hotell har inte betygsatts av någon av deras gäster.

Närmaste sevärdhet

Den närmaste sevärdheten eller landmärket till Changzhou Olympic Mingdu International Hotel är Changzhou (CZX).
Se fler hotell i Changzhou


Changzhou Olympic Mingdu International Hotel på karta

Boka Hotell i hela världen - på dina villkor!

BokaHotellet.se är hotellportalen som hjälper dig att hitta det rätta hotellet för din resa. Hos oss går det snabbt och enkelt att hitta och välja ett hotell där du kan känna dig som hemma under semestern och där du i lugn och ro kan smälta dagens intryck och samla krafter inför ännu en dags spännande äventyr. Genom vår portal kan du boka hotell i hela världen, och inte bara i Changzhou, Kina. Här hittar du aktuella prisuppgifter och kan jämföra hotellen mot varandra för att hitta det som passar dig bäst. Du kan till exempel se vilka hotell som har TV, pool, gym eller SPA, vilka som ligger nära stranden, vilka som serverar frukost och vilka som ligger närmast de sevärdheter du vill titta på under din resa. Självklart kan du också se vilka hotell som är mest prisvärda - så att du får ut så mycket som möjligt av resan.

Du kan även se och jämföra vad andra har tyckt om hotellet och resmålet genom att läsa deras omdömen och betyg, det är det bästa sättet för att undvika besvikelser under din semester. Som du ser ovan på Changzhou Olympic Mingdu International Hotel så har 0 st gäster röstat och givit detta 0-stjärniga hotell ett omdöme på 0.0 / 5. I vår portal kommer du snabbt i kontakt med tusentals billiga hotell runt om i världens alla hörn, men du kan även hitta inspiration för att lättare kunna planera din drömsemester.

Vi har något för alla, oavsett om du är ute efter att få sola och bada, simma under stjärnorna, upptäcka nya platser i Asien, se Egyptens pyramider, studera grekiska i Grekland, uppleva en riktigt snörik julafton i Kiruna eller göra en affärsresa. Hos oss kan du hitta tusentals billiga hotell oavsett behov och budget. Portalen bjuder på alla typer av boenden, alltifrån femstjärniga hotell till vandrarhem och bed & breakfasts. Allt du behöver göra är att söka i vårt stora utbud av boenden. Här hittar du alltid den perfekta lösningen för just din resa.

Vi har samlat de mest populära hotellen för att du ska kunna boka hotell i hela världen. När du hittat den resa du vill göra och det boende du vill boka tar du dig vidare via våra länkar till hotellets hemsida där du gör själva bokningen. För att du ska få ut så mycket som möjligt av din resa finner du här även värdefull information om olika resmål. Låt oss hjälpa dig att hitta det bästa hotellet, till det bästa priset.