Boka Hotel Le Priss Inn

Hotel Le Priss Inn

 
From the Catholic Church 100 mt north, Quepos, Costa Rica  

Hotel Le Priss Inn i Quepos

Hotel Le Priss Inn är ett 3-stjärnigt hotell som ligger i Quepos, Costa Rica. Baserat på 12 st röster från dess gäster så har hotellet fått ett betyg på 2.8 av 5 möjliga. Betyget vittnar om att hotellet håller en ganska låg klass, men det kan mycket väl överraska dig. Här kan du bo från 570 kr/natt kr per natt, men priset kan variera beroende på veckodagar och säsong. För det dagsaktuella priset så rekommenderar vi att du söker ovan. Nära hotellet ligger landmärket Mid World Tour Office. Området i Quepos som Hotel Le Priss Inn ligger i kallas för Quepos. Såklart är hotellet utrustat med pool.
Gratis Wifi
Pool
Luftkonditionering
Parkering

Mer info om Hotel Le Priss Inn

Hotellets läge
Hotel Le Priss Inn ligger nära stranden i Quepos, nära Mid World Tour Office, Marina Pez Vela och ADR Adventure Park. I närheten av hotellet hittar du även Finca Naturales viltreservat och Manuel Antonio nationalpark.Bekvämligheter på hotellet
Gratis trådlöst Internet är tillgängligt i allmänna utrymmen. Kostnadsfri parkering.Hotellrummen
Rummen har balkonger. De 50 rummen med luftkonditionering på Hotel Le Priss Inn har minibar och takfläkt. Boende på det här hotellet erbjuds kostnadsfritt wi-fi. Tv:n har kabelkanaler. Daglig städning av rummen erbjuds.


Info från Hotels.com

Från 570 kr/natt

Hotel Le Priss Inn uppger att deras priser startar på 570 kr/natt kr per natt, men priset baseras på efterfrågan och kan variera därefter. För det dagsaktuella priset så rekommenderar vi att du söker ovan. Du lär dock inte hitta något billigare pris någon annanstans då våra samarbetspartners erbjuder lägsta pris-garanti!

Vill du kontakta hotellet?

Om du vill ha mer info om Hotel Le Priss Inn så är du välkommen att slå dem en signal på +506-2-777 0719
Hotellnamn Hotel Le Priss Inn
Adress From the Catholic Church 100 mt north
Stad Quepos
Land Costa Rica
Område Quepos
Telefonnummer +506-2-777 0719
Pris per natt från Från 570 kr/natt
Antal stjärnor 2.5-stjärnigt hotell
Omdöme 2.8 av 5 (12 st röster)

Sök lediga rum och priser för Hotel Le Priss Inn nu!

   

Ett 2.5-stjärnigt hotell

Hotel Le Priss Inn har en stjärnrating på 2.5 av 5 möjliga. Här kan du vänta dig lite lägre service och kanske inte så mycket lyxigheter.

Vilka förväntningar kan du ha på hotellet baserat på stjärnratingen?
Hotell har badlakan samt handfat med tvål duschkräm och sänglampa på rum. Dessutom ska minst 40 % av rummen ha privata badrum/wc och TV.

"Nedre mellanklass"

Omdömen

Detta hotell har fått det genomsnittliga betyget 2.8 av 5 möjliga baserat på 12 st röster från dess besökare.

Närmaste sevärdhet

Den närmaste sevärdheten eller landmärket till Hotel Le Priss Inn är Mid World Tour Office.
Se fler hotell i Quepos


Hotel Le Priss Inn på karta

Boka Hotell i hela världen - på dina villkor!

BokaHotellet.se är hotellportalen som hjälper dig att hitta det rätta hotellet för din resa. Hos oss går det snabbt och enkelt att hitta och välja ett hotell där du kan känna dig som hemma under semestern och där du i lugn och ro kan smälta dagens intryck och samla krafter inför ännu en dags spännande äventyr. Genom vår portal kan du boka hotell i hela världen, och inte bara i Quepos, Costa Rica. Här hittar du aktuella prisuppgifter och kan jämföra hotellen mot varandra för att hitta det som passar dig bäst. Du kan till exempel se vilka hotell som har TV, pool, gym eller SPA, vilka som ligger nära stranden, vilka som serverar frukost och vilka som ligger närmast de sevärdheter du vill titta på under din resa. Självklart kan du också se vilka hotell som är mest prisvärda - så att du får ut så mycket som möjligt av resan.

Du kan även se och jämföra vad andra har tyckt om hotellet och resmålet genom att läsa deras omdömen och betyg, det är det bästa sättet för att undvika besvikelser under din semester. Som du ser ovan på Hotel Le Priss Inn så har 12 st gäster röstat och givit detta 3-stjärniga hotell ett omdöme på 2.8 / 5. I vår portal kommer du snabbt i kontakt med tusentals billiga hotell runt om i världens alla hörn, men du kan även hitta inspiration för att lättare kunna planera din drömsemester.

Vi har något för alla, oavsett om du är ute efter att få sola och bada, simma under stjärnorna, upptäcka nya platser i Asien, se Egyptens pyramider, studera grekiska i Grekland, uppleva en riktigt snörik julafton i Kiruna eller göra en affärsresa. Hos oss kan du hitta tusentals billiga hotell oavsett behov och budget. Portalen bjuder på alla typer av boenden, alltifrån femstjärniga hotell till vandrarhem och bed & breakfasts. Allt du behöver göra är att söka i vårt stora utbud av boenden. Här hittar du alltid den perfekta lösningen för just din resa.

Vi har samlat de mest populära hotellen för att du ska kunna boka hotell i hela världen. När du hittat den resa du vill göra och det boende du vill boka tar du dig vidare via våra länkar till hotellets hemsida där du gör själva bokningen. För att du ska få ut så mycket som möjligt av din resa finner du här även värdefull information om olika resmål. Låt oss hjälpa dig att hitta det bästa hotellet, till det bästa priset.