Boka Dar7louyat

Dar7louyat

 
37 derb sbaa Louyat, Fés, Marocko

Dar7louyat i Fés

Dar7louyat är ett 0-stjärnigt hotell som ligger i Fés, Marocko. Nära hotellet ligger landmärket Al-Karaouine-universitetet. Området i Fés som Dar7louyat ligger i kallas för Fes Medina Fes El Bali.
Gratis Wifi
Luftkonditionering
Parkering

Mer info om Dar7louyat

Hotellets läge
Dar7louyat ligger i Fés (Fes El Bali), nära Al-Karaouine-universitetet, Merenidesgravarna och Medersa Bou-Inania. I närheten av hotellet hittar du även Kairaouinemoskén och Nejjarin Fondouk.Bekvämligheter på hotellet
Detta pensionat i Fés erbjuder restaurang och kafé. En gratis frukost erbjuds. Gratis trådlöst Internet är tillgängligt i allmänna utrymmen. Boende på det här hotellet har även tillgång till bland annat en terrass och bibliotek. Parkering erbjuds mot en tilläggsavgift.Hotellrummen
Bekvämligheter i de rummen med luftkonditionering på Dar7louyat inkluderar gratis toalettartiklar. Boende på det här hotellet erbjuds kostnadsfritt wi-fi. Daglig städning av rummen erbjuds.


Info från Hotels.com

Dagspris!

Dar7louyat har inte angett något pris utan tillämpar dagspris baserat på efterfrågan och kan variera därefter. För det dagsaktuella priset så rekommenderar vi att du söker ovan. Du lär dock inte hitta något billigare pris någon annanstans då våra samarbetspartners erbjuder lägsta pris-garanti!

Vill du kontakta hotellet?

Vi har tyvärr inget telefonnummer till Dar7louyat.
Hotellnamn Dar7louyat
Adress 37 derb sbaa Louyat
Stad Fés
Land Marocko
Område Fes MedinaFes El Bali
Pris per natt från Dagspris!
Antal stjärnor 0-stjärnigt hotell

Sök lediga rum och priser för Dar7louyat nu!

   

Ett 0-stjärnigt hotell

Dar7louyat har en stjärnrating på 0 av 5 möjliga. Detta är alltså ett hotell som håller en lite lägre standard."Relativt låg standard"

Omdömen

Detta hotell har inte betygsatts av någon av deras gäster.

Närmaste sevärdhet

Den närmaste sevärdheten eller landmärket till Dar7louyat är Al-Karaouine-universitetet.
Se fler hotell i Fés


Dar7louyat på karta

Boka Hotell i hela världen - på dina villkor!

BokaHotellet.se är hotellportalen som hjälper dig att hitta det rätta hotellet för din resa. Hos oss går det snabbt och enkelt att hitta och välja ett hotell där du kan känna dig som hemma under semestern och där du i lugn och ro kan smälta dagens intryck och samla krafter inför ännu en dags spännande äventyr. Genom vår portal kan du boka hotell i hela världen, och inte bara i Fés, Marocko. Här hittar du aktuella prisuppgifter och kan jämföra hotellen mot varandra för att hitta det som passar dig bäst. Du kan till exempel se vilka hotell som har TV, pool, gym eller SPA, vilka som ligger nära stranden, vilka som serverar frukost och vilka som ligger närmast de sevärdheter du vill titta på under din resa. Självklart kan du också se vilka hotell som är mest prisvärda - så att du får ut så mycket som möjligt av resan.

Du kan även se och jämföra vad andra har tyckt om hotellet och resmålet genom att läsa deras omdömen och betyg, det är det bästa sättet för att undvika besvikelser under din semester. Som du ser ovan på Dar7louyat så har 0 st gäster röstat och givit detta 0-stjärniga hotell ett omdöme på 0.0 / 5. I vår portal kommer du snabbt i kontakt med tusentals billiga hotell runt om i världens alla hörn, men du kan även hitta inspiration för att lättare kunna planera din drömsemester.

Vi har något för alla, oavsett om du är ute efter att få sola och bada, simma under stjärnorna, upptäcka nya platser i Asien, se Egyptens pyramider, studera grekiska i Grekland, uppleva en riktigt snörik julafton i Kiruna eller göra en affärsresa. Hos oss kan du hitta tusentals billiga hotell oavsett behov och budget. Portalen bjuder på alla typer av boenden, alltifrån femstjärniga hotell till vandrarhem och bed & breakfasts. Allt du behöver göra är att söka i vårt stora utbud av boenden. Här hittar du alltid den perfekta lösningen för just din resa.

Vi har samlat de mest populära hotellen för att du ska kunna boka hotell i hela världen. När du hittat den resa du vill göra och det boende du vill boka tar du dig vidare via våra länkar till hotellets hemsida där du gör själva bokningen. För att du ska få ut så mycket som möjligt av din resa finner du här även värdefull information om olika resmål. Låt oss hjälpa dig att hitta det bästa hotellet, till det bästa priset.