Boka Palazzo Lombardo

Palazzo Lombardo

 
Viale Dei Mille 6, Florens, Italien  

Palazzo Lombardo i Florens

Palazzo Lombardo är ett 0-stjärnigt hotell som ligger i Florens, Italien. Baserat på 12 st röster från dess gäster så har hotellet fått ett betyg på 4.5 av 5 möjliga. Det betyget vittnar såklart om att detta är ett hotell i toppklass när det kommer till hur de hanterar sina gäster. Här kan du bo från 595 kr/natt kr per natt, men priset kan variera beroende på veckodagar och säsong. För det dagsaktuella priset så rekommenderar vi att du söker ovan. Nära hotellet ligger landmärket Coverciano.
Gratis Wifi
Luftkonditionering
Safety box

Mer info om Palazzo Lombardo

Hotellets läge
Palazzo Lombardo ligger i Florens (Campo di Marte), nära Coverciano, Stadio Artemio Franchi och Katedralen Santa Maria del Fiore. I närheten av hotellet hittar du även Ponte Vecchio och Galleria dell'Accademia.Bekvämligheter på hotellet
Förutom flerspråkig personal och hjälp med bokning av biljetter och guidade turer har Palazzo Lombardo förvaringsskåp för värdesaker i receptionen.Hotellrummen
De 8 rummen med luftkonditionering på Palazzo Lombardo har minibar och förvaringsskåp för värdesaker. Boende på det här hotellet har tillgång till kostnadsfritt wi-fi på rummen. Rummen har platt-tv. Alla rum är utrustade med skrivbord och telefon.


Info från Hotels.com

Från 595 kr/natt

Palazzo Lombardo uppger att deras priser startar på 595 kr/natt kr per natt, men priset baseras på efterfrågan och kan variera därefter. För det dagsaktuella priset så rekommenderar vi att du söker ovan. Du lär dock inte hitta något billigare pris någon annanstans då våra samarbetspartners erbjuder lägsta pris-garanti!

Vill du kontakta hotellet?

Om du vill ha mer info om Palazzo Lombardo så är du välkommen att slå dem en signal på +39-055-570047
Hotellnamn Palazzo Lombardo
Adress Viale Dei Mille 6
Stad Florens
Land Italien
Telefonnummer +39-055-570047
Pris per natt från Från 595 kr/natt
Antal stjärnor 0-stjärnigt hotell
Omdöme 4.5 av 5 (12 st röster)

Sök lediga rum och priser för Palazzo Lombardo nu!

   

Ett 0-stjärnigt hotell

Palazzo Lombardo har en stjärnrating på 0 av 5 möjliga. Detta är alltså ett hotell som håller en lite lägre standard."Relativt låg standard"

Omdömen

Detta hotell har fått det genomsnittliga betyget 4.5 av 5 möjliga baserat på 12 st röster från dess besökare.

Närmaste sevärdhet

Den närmaste sevärdheten eller landmärket till Palazzo Lombardo är Coverciano.
Se fler hotell i Florens


Palazzo Lombardo på karta

Boka Hotell i hela världen - på dina villkor!

BokaHotellet.se är hotellportalen som hjälper dig att hitta det rätta hotellet för din resa. Hos oss går det snabbt och enkelt att hitta och välja ett hotell där du kan känna dig som hemma under semestern och där du i lugn och ro kan smälta dagens intryck och samla krafter inför ännu en dags spännande äventyr. Genom vår portal kan du boka hotell i hela världen, och inte bara i Florens, Italien. Här hittar du aktuella prisuppgifter och kan jämföra hotellen mot varandra för att hitta det som passar dig bäst. Du kan till exempel se vilka hotell som har TV, pool, gym eller SPA, vilka som ligger nära stranden, vilka som serverar frukost och vilka som ligger närmast de sevärdheter du vill titta på under din resa. Självklart kan du också se vilka hotell som är mest prisvärda - så att du får ut så mycket som möjligt av resan.

Du kan även se och jämföra vad andra har tyckt om hotellet och resmålet genom att läsa deras omdömen och betyg, det är det bästa sättet för att undvika besvikelser under din semester. Som du ser ovan på Palazzo Lombardo så har 12 st gäster röstat och givit detta 0-stjärniga hotell ett omdöme på 4.5 / 5. I vår portal kommer du snabbt i kontakt med tusentals billiga hotell runt om i världens alla hörn, men du kan även hitta inspiration för att lättare kunna planera din drömsemester.

Vi har något för alla, oavsett om du är ute efter att få sola och bada, simma under stjärnorna, upptäcka nya platser i Asien, se Egyptens pyramider, studera grekiska i Grekland, uppleva en riktigt snörik julafton i Kiruna eller göra en affärsresa. Hos oss kan du hitta tusentals billiga hotell oavsett behov och budget. Portalen bjuder på alla typer av boenden, alltifrån femstjärniga hotell till vandrarhem och bed & breakfasts. Allt du behöver göra är att söka i vårt stora utbud av boenden. Här hittar du alltid den perfekta lösningen för just din resa.

Vi har samlat de mest populära hotellen för att du ska kunna boka hotell i hela världen. När du hittat den resa du vill göra och det boende du vill boka tar du dig vidare via våra länkar till hotellets hemsida där du gör själva bokningen. För att du ska få ut så mycket som möjligt av din resa finner du här även värdefull information om olika resmål. Låt oss hjälpa dig att hitta det bästa hotellet, till det bästa priset.