Boka Hôtel Magnan
  Vi har tyvärr ingen bild på hotellet

Hôtel Magnan

 
1 Avenue de la Californie, Nice, Frankrike  

Hôtel Magnan i Nice

Hôtel Magnan är ett 0-stjärnigt hotell som ligger i Nice, Frankrike. Baserat på 57 st röster från dess gäster så har hotellet fått ett betyg på 3.8 av 5 möjliga. Det betyget gör att detta hotell rankar högt bland sina konkurrenter och är omtyckt av sina gäster och du kommer säkerligen inte bli besviken. Här kan du bo från 820 kr/natt kr per natt, men priset kan variera beroende på veckodagar och säsong. För det dagsaktuella priset så rekommenderar vi att du söker ovan. Nära hotellet ligger landmärket Foundation Lenval Children's Hospital. Området i Nice som Hôtel Magnan ligger i kallas för Promenade des Anglais.

PSST.. Glöm inte att äta Moules frites och avnjuta en av de lokalproducerade vinerna när du är i Frankrike.
Gratis Wifi
Luftkonditionering

Mer info om Hôtel Magnan

Hotellets läge
Hôtel Magnan ligger nära stranden i Nice (Les Baumettes), nära Foundation Lenval Children's Hospital, Promenade des Anglais och Parc du Château. I närheten av hotellet hittar du även Musee des Beaux-Arts och Ortodoxa kathedralen.Bekvämligheter på hotellet
Boende på det här hotellet på Hôtel Magnan har tillgång till bland annat hjälp med bokning av biljetter och guidade turer.Hotellrummen
De 25 rummen med luftkonditionering på Hôtel Magnan har hårtork. Boende på det här hotellet erbjuds kostnadsfritt wi-fi. Tv:n har satellitkanaler.


Info från Hotels.com

Från 820 kr/natt

Hôtel Magnan uppger att deras priser startar på 820 kr/natt kr per natt, men priset baseras på efterfrågan och kan variera därefter. För det dagsaktuella priset så rekommenderar vi att du söker ovan. Du lär dock inte hitta något billigare pris någon annanstans då våra samarbetspartners erbjuder lägsta pris-garanti!

Vill du kontakta hotellet?

Om du vill ha mer info om Hôtel Magnan så är du välkommen att slå dem en signal på +33-04-93 86 76 00
Hotellnamn Hôtel Magnan
Adress 1 Avenue de la Californie
Stad Nice
Land Frankrike
Område Promenade des Anglais
Telefonnummer +33-04-93 86 76 00
Pris per natt från Från 820 kr/natt
Antal stjärnor 0-stjärnigt hotell
Omdöme 3.8 av 5 (57 st röster)

Sök lediga rum och priser för Hôtel Magnan nu!

   

Ett 0-stjärnigt hotell

Hôtel Magnan har en stjärnrating på 0 av 5 möjliga. Detta är alltså ett hotell som håller en lite lägre standard."Relativt låg standard"

Omdömen

Detta hotell har fått det genomsnittliga betyget 3.8 av 5 möjliga baserat på 57 st röster från dess besökare.

Närmaste sevärdhet

Den närmaste sevärdheten eller landmärket till Hôtel Magnan är Foundation Lenval Children's Hospital.
Se fler hotell i Nice


Hôtel Magnan på karta

Boka Hotell i hela världen - på dina villkor!

BokaHotellet.se är hotellportalen som hjälper dig att hitta det rätta hotellet för din resa. Hos oss går det snabbt och enkelt att hitta och välja ett hotell där du kan känna dig som hemma under semestern och där du i lugn och ro kan smälta dagens intryck och samla krafter inför ännu en dags spännande äventyr. Genom vår portal kan du boka hotell i hela världen, och inte bara i Nice, Frankrike. Här hittar du aktuella prisuppgifter och kan jämföra hotellen mot varandra för att hitta det som passar dig bäst. Du kan till exempel se vilka hotell som har TV, pool, gym eller SPA, vilka som ligger nära stranden, vilka som serverar frukost och vilka som ligger närmast de sevärdheter du vill titta på under din resa. Självklart kan du också se vilka hotell som är mest prisvärda - så att du får ut så mycket som möjligt av resan.

Du kan även se och jämföra vad andra har tyckt om hotellet och resmålet genom att läsa deras omdömen och betyg, det är det bästa sättet för att undvika besvikelser under din semester. Som du ser ovan på Hôtel Magnan så har 57 st gäster röstat och givit detta 0-stjärniga hotell ett omdöme på 3.8 / 5. I vår portal kommer du snabbt i kontakt med tusentals billiga hotell runt om i världens alla hörn, men du kan även hitta inspiration för att lättare kunna planera din drömsemester.

Vi har något för alla, oavsett om du är ute efter att få sola och bada, simma under stjärnorna, upptäcka nya platser i Asien, se Egyptens pyramider, studera grekiska i Grekland, uppleva en riktigt snörik julafton i Kiruna eller göra en affärsresa. Hos oss kan du hitta tusentals billiga hotell oavsett behov och budget. Portalen bjuder på alla typer av boenden, alltifrån femstjärniga hotell till vandrarhem och bed & breakfasts. Allt du behöver göra är att söka i vårt stora utbud av boenden. Här hittar du alltid den perfekta lösningen för just din resa.

Vi har samlat de mest populära hotellen för att du ska kunna boka hotell i hela världen. När du hittat den resa du vill göra och det boende du vill boka tar du dig vidare via våra länkar till hotellets hemsida där du gör själva bokningen. För att du ska få ut så mycket som möjligt av din resa finner du här även värdefull information om olika resmål. Låt oss hjälpa dig att hitta det bästa hotellet, till det bästa priset.