Boka Kissho CAREN

Kissho CAREN

 
1130 Naramoto Higashiizu, Higashiizu, Japan

Kissho CAREN i Higashiizu

Kissho CAREN är ett 3-stjärnigt hotell som ligger i Higashiizu, Japan. Nära hotellet ligger landmärket Atagawa Tropical and Alligator Garden. Restaurang finns på hotellet.
Restaurang
Parkering

Mer info om Kissho CAREN

Hotellets läge
Kissho CAREN ligger i Higashiizu vid havet nära Atagawa Tropical and Alligator Garden. Andra sevärdheter i området inkluderar Izu Oceanic Park och Izu Glass and Glasswork Museum.Bekvämligheter på hotellet
Kissho CAREN har fullständigt spa och heta källor. På detta hotell kan man äta på någon av deras 3 restauranger eller en bar/lounge. Boende på det här hotellet har tillgång till bland annat presentbutik/tidningskiosk, kaffe i lobbyn och conciergetjänster. Kostnadsfri parkering. Särskilda områden för rökning finns tillgängliga.Hotellrummen
Kissho CAREN har 30 rum.


Info från Hotels.com

Från 2 246 kr/natt

Kissho CAREN uppger att deras priser startar på 2 246 kr/natt kr per natt, men priset baseras på efterfrågan och kan variera därefter. För det dagsaktuella priset så rekommenderar vi att du söker ovan. Du lär dock inte hitta något billigare pris någon annanstans då våra samarbetspartners erbjuder lägsta pris-garanti!

Vill du kontakta hotellet?

Vi har tyvärr inget telefonnummer till Kissho CAREN.
Hotellnamn Kissho CAREN
Adress 1130 Naramoto Higashiizu
Stad Higashiizu
Land Japan
Pris per natt från Från 2 246 kr/natt
Antal stjärnor 3-stjärnigt hotell

Sök lediga rum och priser för Kissho CAREN nu!

   

Ett 3-stjärnigt hotell

Kissho CAREN har en stjärnrating på 3 av 5 möjliga. Detta vittnar om ett bekvämt hotell i mellanklass.

Vilka förväntningar kan du ha på hotellet baserat på stjärnratingen?
Receptionsservice minst 14 timmar / dygn, rummen utrustade med privat bad/wc, hårtork, helfigurspegel, bagagestativ, arbetsbord, radio, Television, anslutning till internet, möjlighet till bagageservice, tvättpåse, skoputsmöjligheter och hiss.

"Mellanklasshotell med bekvämligheter!"

Omdömen

Detta hotell har inte betygsatts av någon av deras gäster.

Närmaste sevärdhet

Den närmaste sevärdheten eller landmärket till Kissho CAREN är Atagawa Tropical and Alligator Garden.
Se fler hotell i Higashiizu


Kissho CAREN på karta

Boka Hotell i hela världen - på dina villkor!

BokaHotellet.se är hotellportalen som hjälper dig att hitta det rätta hotellet för din resa. Hos oss går det snabbt och enkelt att hitta och välja ett hotell där du kan känna dig som hemma under semestern och där du i lugn och ro kan smälta dagens intryck och samla krafter inför ännu en dags spännande äventyr. Genom vår portal kan du boka hotell i hela världen, och inte bara i Higashiizu, Japan. Här hittar du aktuella prisuppgifter och kan jämföra hotellen mot varandra för att hitta det som passar dig bäst. Du kan till exempel se vilka hotell som har TV, pool, gym eller SPA, vilka som ligger nära stranden, vilka som serverar frukost och vilka som ligger närmast de sevärdheter du vill titta på under din resa. Självklart kan du också se vilka hotell som är mest prisvärda - så att du får ut så mycket som möjligt av resan.

Du kan även se och jämföra vad andra har tyckt om hotellet och resmålet genom att läsa deras omdömen och betyg, det är det bästa sättet för att undvika besvikelser under din semester. Som du ser ovan på Kissho CAREN så har 0 st gäster röstat och givit detta 3-stjärniga hotell ett omdöme på 0.0 / 5. I vår portal kommer du snabbt i kontakt med tusentals billiga hotell runt om i världens alla hörn, men du kan även hitta inspiration för att lättare kunna planera din drömsemester.

Vi har något för alla, oavsett om du är ute efter att få sola och bada, simma under stjärnorna, upptäcka nya platser i Asien, se Egyptens pyramider, studera grekiska i Grekland, uppleva en riktigt snörik julafton i Kiruna eller göra en affärsresa. Hos oss kan du hitta tusentals billiga hotell oavsett behov och budget. Portalen bjuder på alla typer av boenden, alltifrån femstjärniga hotell till vandrarhem och bed & breakfasts. Allt du behöver göra är att söka i vårt stora utbud av boenden. Här hittar du alltid den perfekta lösningen för just din resa.

Vi har samlat de mest populära hotellen för att du ska kunna boka hotell i hela världen. När du hittat den resa du vill göra och det boende du vill boka tar du dig vidare via våra länkar till hotellets hemsida där du gör själva bokningen. För att du ska få ut så mycket som möjligt av din resa finner du här även värdefull information om olika resmål. Låt oss hjälpa dig att hitta det bästa hotellet, till det bästa priset.