Boka Galil Hotel

Galil Hotel

 
Nitsa Boulevard 28, Netanya, Israel  

Galil Hotel i Netanya

Galil Hotel är ett 3-stjärnigt hotell som ligger i Netanya, Israel. Baserat på 6 st röster från dess gäster så har hotellet fått ett betyg på 2.3 av 5 möjliga. Betyget vittnar om att hotellet håller en ganska låg klass, men det kan mycket väl överraska dig. Här kan du bo från 882 kr/natt kr per natt, men priset kan variera beroende på veckodagar och säsong. För det dagsaktuella priset så rekommenderar vi att du söker ovan. Nära hotellet ligger landmärket Netanya Amfiteater.
Gratis Wifi
Luftkonditionering
Safety box

Mer info om Galil Hotel

Hotellets läge
Galil Hotel ligger nära stranden i Netanya, nära Kiryat Sanz strand, Netanya Amfiteater och Sar-Tov-stadion. I närheten av hotellet hittar du även Inter Active Atzmaut Square och Herzls strand.Bekvämligheter på hotellet
Galil Hotel har bastu, fitnessanläggning och en säsongsöppen utomhuspool. Gratis trådlöst Internet är tillgängligt i allmänna utrymmen. Detta hotell vid stranden erbjuder restaurang.Hotellrummen
Rummen har balkonger. De 84 rummen med luftkonditionering på Galil Hotel har förvaringsskåp för värdesaker. Tv:n har kabelkanaler.


Info från Hotels.com

Från 882 kr/natt

Galil Hotel uppger att deras priser startar på 882 kr/natt kr per natt, men priset baseras på efterfrågan och kan variera därefter. För det dagsaktuella priset så rekommenderar vi att du söker ovan. Du lär dock inte hitta något billigare pris någon annanstans då våra samarbetspartners erbjuder lägsta pris-garanti!

Vill du kontakta hotellet?

Om du vill ha mer info om Galil Hotel så är du välkommen att slå dem en signal på +972-9-830 11 10
Hotellnamn Galil Hotel
Adress Nitsa Boulevard 28
Stad Netanya
Land Israel
Telefonnummer +972-9-830 11 10
Pris per natt från Från 882 kr/natt
Antal stjärnor 3-stjärnigt hotell
Omdöme 2.3 av 5 (6 st röster)

Sök lediga rum och priser för Galil Hotel nu!

   

Ett 3-stjärnigt hotell

Galil Hotel har en stjärnrating på 3 av 5 möjliga. Detta vittnar om ett bekvämt hotell i mellanklass.

Vilka förväntningar kan du ha på hotellet baserat på stjärnratingen?
Receptionsservice minst 14 timmar / dygn, rummen utrustade med privat bad/wc, hårtork, helfigurspegel, bagagestativ, arbetsbord, radio, Television, anslutning till internet, möjlighet till bagageservice, tvättpåse, skoputsmöjligheter och hiss.

"Mellanklasshotell med bekvämligheter!"

Omdömen

Detta hotell har fått det genomsnittliga betyget 2.3 av 5 möjliga baserat på 6 st röster från dess besökare.

Närmaste sevärdhet

Den närmaste sevärdheten eller landmärket till Galil Hotel är Netanya Amfiteater.
Se fler hotell i Netanya


Galil Hotel på karta

Boka Hotell i hela världen - på dina villkor!

BokaHotellet.se är hotellportalen som hjälper dig att hitta det rätta hotellet för din resa. Hos oss går det snabbt och enkelt att hitta och välja ett hotell där du kan känna dig som hemma under semestern och där du i lugn och ro kan smälta dagens intryck och samla krafter inför ännu en dags spännande äventyr. Genom vår portal kan du boka hotell i hela världen, och inte bara i Netanya, Israel. Här hittar du aktuella prisuppgifter och kan jämföra hotellen mot varandra för att hitta det som passar dig bäst. Du kan till exempel se vilka hotell som har TV, pool, gym eller SPA, vilka som ligger nära stranden, vilka som serverar frukost och vilka som ligger närmast de sevärdheter du vill titta på under din resa. Självklart kan du också se vilka hotell som är mest prisvärda - så att du får ut så mycket som möjligt av resan.

Du kan även se och jämföra vad andra har tyckt om hotellet och resmålet genom att läsa deras omdömen och betyg, det är det bästa sättet för att undvika besvikelser under din semester. Som du ser ovan på Galil Hotel så har 6 st gäster röstat och givit detta 3-stjärniga hotell ett omdöme på 2.3 / 5. I vår portal kommer du snabbt i kontakt med tusentals billiga hotell runt om i världens alla hörn, men du kan även hitta inspiration för att lättare kunna planera din drömsemester.

Vi har något för alla, oavsett om du är ute efter att få sola och bada, simma under stjärnorna, upptäcka nya platser i Asien, se Egyptens pyramider, studera grekiska i Grekland, uppleva en riktigt snörik julafton i Kiruna eller göra en affärsresa. Hos oss kan du hitta tusentals billiga hotell oavsett behov och budget. Portalen bjuder på alla typer av boenden, alltifrån femstjärniga hotell till vandrarhem och bed & breakfasts. Allt du behöver göra är att söka i vårt stora utbud av boenden. Här hittar du alltid den perfekta lösningen för just din resa.

Vi har samlat de mest populära hotellen för att du ska kunna boka hotell i hela världen. När du hittat den resa du vill göra och det boende du vill boka tar du dig vidare via våra länkar till hotellets hemsida där du gör själva bokningen. För att du ska få ut så mycket som möjligt av din resa finner du här även värdefull information om olika resmål. Låt oss hjälpa dig att hitta det bästa hotellet, till det bästa priset.