Boka Residenza Ca' delle Erbe – Bed & Breakfast

Residenza Ca' delle Erbe – Bed & Breakfast

 
Via Broletto 24, Mantova, Italien  

Residenza Ca' delle Erbe – Bed & Breakfast i Mantova

Residenza Ca' delle Erbe – Bed & Breakfast är ett 0-stjärnigt hotell som ligger i Mantova, Italien. Baserat på 13 st röster från dess gäster så har hotellet fått ett betyg på 4.5 av 5 möjliga. Det betyget vittnar såklart om att detta är ett hotell i toppklass när det kommer till hur de hanterar sina gäster. Här kan du bo från 758 kr/natt kr per natt, men priset kan variera beroende på veckodagar och säsong. För det dagsaktuella priset så rekommenderar vi att du söker ovan. Nära hotellet ligger landmärket Piazza Mantegna. Området i Mantova som Residenza Ca' delle Erbe – Bed & Breakfast ligger i kallas för Mantova.
Luftkonditionering

Mer info om Residenza Ca' delle Erbe – Bed & Breakfast

Hotellets läge
Residenza Ca' delle Erbe – Bed & Breakfast ligger i Mantova nära Piazza Mantegna, Piazza Sordello och Mantuas katedral. I närheten av hotellet hittar du även Palazzo Ducale di Mantova och Palazzo Te.Bekvämligheter på hotellet
På detta gästgiveri i Mantova kan man äta på deras restaurang eller bar. Boende på det här hotellet har bland annat tillgång till takterrass, hjälp med bokning av biljetter och guidade turer och expressincheckning.Hotellrummen
De 4 rummen med luftkonditionering på Residenza Ca' delle Erbe – Bed & Breakfast har hårtork och takfläkt. Mot en tilläggsavgift har gäster tillgång till wi-fi på rummet. Rummen har platt-tv.


Info från Hotels.com

Från 758 kr/natt

Residenza Ca' delle Erbe – Bed & Breakfast uppger att deras priser startar på 758 kr/natt kr per natt, men priset baseras på efterfrågan och kan variera därefter. För det dagsaktuella priset så rekommenderar vi att du söker ovan. Du lär dock inte hitta något billigare pris någon annanstans då våra samarbetspartners erbjuder lägsta pris-garanti!

Vill du kontakta hotellet?

Om du vill ha mer info om Residenza Ca' delle Erbe – Bed & Breakfast så är du välkommen att slå dem en signal på +39-393-3556479
Hotellnamn Residenza Ca' delle Erbe – Bed & Breakfast
Adress Via Broletto 24
Stad Mantova
Land Italien
Område Mantova
Telefonnummer +39-393-3556479
Pris per natt från Från 758 kr/natt
Antal stjärnor 0-stjärnigt hotell
Omdöme 4.5 av 5 (13 st röster)

Sök lediga rum och priser för Residenza Ca' delle Erbe – Bed & Breakfast nu!

   

Ett 0-stjärnigt hotell

Residenza Ca' delle Erbe – Bed & Breakfast har en stjärnrating på 0 av 5 möjliga. Detta är alltså ett hotell som håller en lite lägre standard."Relativt låg standard"

Omdömen

Detta hotell har fått det genomsnittliga betyget 4.5 av 5 möjliga baserat på 13 st röster från dess besökare.

Närmaste sevärdhet

Den närmaste sevärdheten eller landmärket till Residenza Ca' delle Erbe – Bed & Breakfast är Piazza Mantegna.
Se fler hotell i Mantova


Residenza Ca' delle Erbe – Bed & Breakfast på karta

Boka Hotell i hela världen - på dina villkor!

BokaHotellet.se är hotellportalen som hjälper dig att hitta det rätta hotellet för din resa. Hos oss går det snabbt och enkelt att hitta och välja ett hotell där du kan känna dig som hemma under semestern och där du i lugn och ro kan smälta dagens intryck och samla krafter inför ännu en dags spännande äventyr. Genom vår portal kan du boka hotell i hela världen, och inte bara i Mantova, Italien. Här hittar du aktuella prisuppgifter och kan jämföra hotellen mot varandra för att hitta det som passar dig bäst. Du kan till exempel se vilka hotell som har TV, pool, gym eller SPA, vilka som ligger nära stranden, vilka som serverar frukost och vilka som ligger närmast de sevärdheter du vill titta på under din resa. Självklart kan du också se vilka hotell som är mest prisvärda - så att du får ut så mycket som möjligt av resan.

Du kan även se och jämföra vad andra har tyckt om hotellet och resmålet genom att läsa deras omdömen och betyg, det är det bästa sättet för att undvika besvikelser under din semester. Som du ser ovan på Residenza Ca' delle Erbe – Bed & Breakfast så har 13 st gäster röstat och givit detta 0-stjärniga hotell ett omdöme på 4.5 / 5. I vår portal kommer du snabbt i kontakt med tusentals billiga hotell runt om i världens alla hörn, men du kan även hitta inspiration för att lättare kunna planera din drömsemester.

Vi har något för alla, oavsett om du är ute efter att få sola och bada, simma under stjärnorna, upptäcka nya platser i Asien, se Egyptens pyramider, studera grekiska i Grekland, uppleva en riktigt snörik julafton i Kiruna eller göra en affärsresa. Hos oss kan du hitta tusentals billiga hotell oavsett behov och budget. Portalen bjuder på alla typer av boenden, alltifrån femstjärniga hotell till vandrarhem och bed & breakfasts. Allt du behöver göra är att söka i vårt stora utbud av boenden. Här hittar du alltid den perfekta lösningen för just din resa.

Vi har samlat de mest populära hotellen för att du ska kunna boka hotell i hela världen. När du hittat den resa du vill göra och det boende du vill boka tar du dig vidare via våra länkar till hotellets hemsida där du gör själva bokningen. För att du ska få ut så mycket som möjligt av din resa finner du här även värdefull information om olika resmål. Låt oss hjälpa dig att hitta det bästa hotellet, till det bästa priset.