Boka Residenza Venus

Residenza Venus

 
Via Pisano, Rosignano Marittimo, Italien  

Residenza Venus i Rosignano Marittimo

Residenza Venus är ett 0-stjärnigt hotell som ligger i Rosignano Marittimo, Italien. Nära hotellet ligger landmärket Castiglioncello.
Gratis Wifi
Parkering

Mer info om Residenza Venus

Hotellets läge
Residenza Venus ligger nära stranden i Rosignano Marittimo (Castiglioncello), nära Skogspark, Slottet Pasquini och Quercetano-stranden. Andra sevärdheter i området inkluderar Spiaggia Mazzanta och Castello Sonnino.Bekvämligheter på hotellet
Boende på det här hotellet på Residenza Venus har tillgång till bland annat expressutcheckning. Boende på det här hotellet erbjuds kostnadsfri parkering.Hotellrummen
De 1 hotellrummen på Residenza Venus har tvättmaskin/torktumlare. Boende på det här hotellet erbjuds kostnadsfritt wi-fi. Alla enheter har pentry med spishäll, kylskåp, diskmaskin och kaffe- och tebryggare. Städning erbjuds en gång per vistelse.


Info från Hotels.com

Från 839 kr/natt

Residenza Venus uppger att deras priser startar på 839 kr/natt kr per natt, men priset baseras på efterfrågan och kan variera därefter. För det dagsaktuella priset så rekommenderar vi att du söker ovan. Du lär dock inte hitta något billigare pris någon annanstans då våra samarbetspartners erbjuder lägsta pris-garanti!

Vill du kontakta hotellet?

Om du vill ha mer info om Residenza Venus så är du välkommen att slå dem en signal på +39-0586-752596
Hotellnamn Residenza Venus
Adress Via Pisano
Stad Rosignano Marittimo
Land Italien
Telefonnummer +39-0586-752596
Pris per natt från Från 839 kr/natt
Antal stjärnor 0-stjärnigt hotell

Sök lediga rum och priser för Residenza Venus nu!

   

Ett 0-stjärnigt hotell

Residenza Venus har en stjärnrating på 0 av 5 möjliga. Detta är alltså ett hotell som håller en lite lägre standard."Relativt låg standard"

Omdömen

Detta hotell har inte betygsatts av någon av deras gäster.

Närmaste sevärdhet

Den närmaste sevärdheten eller landmärket till Residenza Venus är Castiglioncello.
Se fler hotell i Rosignano Marittimo


Residenza Venus på karta

Boka Hotell i hela världen - på dina villkor!

BokaHotellet.se är hotellportalen som hjälper dig att hitta det rätta hotellet för din resa. Hos oss går det snabbt och enkelt att hitta och välja ett hotell där du kan känna dig som hemma under semestern och där du i lugn och ro kan smälta dagens intryck och samla krafter inför ännu en dags spännande äventyr. Genom vår portal kan du boka hotell i hela världen, och inte bara i Rosignano Marittimo, Italien. Här hittar du aktuella prisuppgifter och kan jämföra hotellen mot varandra för att hitta det som passar dig bäst. Du kan till exempel se vilka hotell som har TV, pool, gym eller SPA, vilka som ligger nära stranden, vilka som serverar frukost och vilka som ligger närmast de sevärdheter du vill titta på under din resa. Självklart kan du också se vilka hotell som är mest prisvärda - så att du får ut så mycket som möjligt av resan.

Du kan även se och jämföra vad andra har tyckt om hotellet och resmålet genom att läsa deras omdömen och betyg, det är det bästa sättet för att undvika besvikelser under din semester. Som du ser ovan på Residenza Venus så har 0 st gäster röstat och givit detta 0-stjärniga hotell ett omdöme på 0.0 / 5. I vår portal kommer du snabbt i kontakt med tusentals billiga hotell runt om i världens alla hörn, men du kan även hitta inspiration för att lättare kunna planera din drömsemester.

Vi har något för alla, oavsett om du är ute efter att få sola och bada, simma under stjärnorna, upptäcka nya platser i Asien, se Egyptens pyramider, studera grekiska i Grekland, uppleva en riktigt snörik julafton i Kiruna eller göra en affärsresa. Hos oss kan du hitta tusentals billiga hotell oavsett behov och budget. Portalen bjuder på alla typer av boenden, alltifrån femstjärniga hotell till vandrarhem och bed & breakfasts. Allt du behöver göra är att söka i vårt stora utbud av boenden. Här hittar du alltid den perfekta lösningen för just din resa.

Vi har samlat de mest populära hotellen för att du ska kunna boka hotell i hela världen. När du hittat den resa du vill göra och det boende du vill boka tar du dig vidare via våra länkar till hotellets hemsida där du gör själva bokningen. För att du ska få ut så mycket som möjligt av din resa finner du här även värdefull information om olika resmål. Låt oss hjälpa dig att hitta det bästa hotellet, till det bästa priset.