Boka Edwardian House Bed and Breakfast
  Vi har tyvärr ingen bild på hotellet

Edwardian House Bed and Breakfast

 
352 Picton Main St., Picton, Kanada

Edwardian House Bed and Breakfast i Picton

Edwardian House Bed and Breakfast är ett 0-stjärnigt hotell som ligger i Picton, Kanada. Nära hotellet ligger landmärket County Youth Park. Området i Picton som Edwardian House Bed and Breakfast ligger i kallas för Quinte's Isle - Prince Edward County.

Mer info om Edwardian House Bed and Breakfast

Hotellets läge
Edwardian House Bed and Breakfast ligger i Picton (Quinte's Isle – Prince Edward County), nära County Youth Park, Macaulay Mountain Conservation Area och Picton Golf and Country Club. I närheten av hotellet hittar du även PRZ Paintball.


Info från Hotels.com

Från 944 kr/natt

Edwardian House Bed and Breakfast uppger att deras priser startar på 944 kr/natt kr per natt, men priset baseras på efterfrågan och kan variera därefter. För det dagsaktuella priset så rekommenderar vi att du söker ovan. Du lär dock inte hitta något billigare pris någon annanstans då våra samarbetspartners erbjuder lägsta pris-garanti!

Vill du kontakta hotellet?

Vi har tyvärr inget telefonnummer till Edwardian House Bed and Breakfast.
Hotellnamn Edwardian House Bed and Breakfast
Adress 352 Picton Main St.
Stad Picton
Land Kanada
Område Quinte's Isle - Prince Edward County
Pris per natt från Från 944 kr/natt
Antal stjärnor 0-stjärnigt hotell

Sök lediga rum och priser för Edwardian House Bed and Breakfast nu!

   

Ett 0-stjärnigt hotell

Edwardian House Bed and Breakfast har en stjärnrating på 0 av 5 möjliga. Detta är alltså ett hotell som håller en lite lägre standard."Relativt låg standard"

Omdömen

Detta hotell har inte betygsatts av någon av deras gäster.

Närmaste sevärdhet

Den närmaste sevärdheten eller landmärket till Edwardian House Bed and Breakfast är County Youth Park.
Se fler hotell i Picton


Edwardian House Bed and Breakfast på karta

Boka Hotell i hela världen - på dina villkor!

BokaHotellet.se är hotellportalen som hjälper dig att hitta det rätta hotellet för din resa. Hos oss går det snabbt och enkelt att hitta och välja ett hotell där du kan känna dig som hemma under semestern och där du i lugn och ro kan smälta dagens intryck och samla krafter inför ännu en dags spännande äventyr. Genom vår portal kan du boka hotell i hela världen, och inte bara i Picton, Kanada. Här hittar du aktuella prisuppgifter och kan jämföra hotellen mot varandra för att hitta det som passar dig bäst. Du kan till exempel se vilka hotell som har TV, pool, gym eller SPA, vilka som ligger nära stranden, vilka som serverar frukost och vilka som ligger närmast de sevärdheter du vill titta på under din resa. Självklart kan du också se vilka hotell som är mest prisvärda - så att du får ut så mycket som möjligt av resan.

Du kan även se och jämföra vad andra har tyckt om hotellet och resmålet genom att läsa deras omdömen och betyg, det är det bästa sättet för att undvika besvikelser under din semester. Som du ser ovan på Edwardian House Bed and Breakfast så har 0 st gäster röstat och givit detta 0-stjärniga hotell ett omdöme på 0.0 / 5. I vår portal kommer du snabbt i kontakt med tusentals billiga hotell runt om i världens alla hörn, men du kan även hitta inspiration för att lättare kunna planera din drömsemester.

Vi har något för alla, oavsett om du är ute efter att få sola och bada, simma under stjärnorna, upptäcka nya platser i Asien, se Egyptens pyramider, studera grekiska i Grekland, uppleva en riktigt snörik julafton i Kiruna eller göra en affärsresa. Hos oss kan du hitta tusentals billiga hotell oavsett behov och budget. Portalen bjuder på alla typer av boenden, alltifrån femstjärniga hotell till vandrarhem och bed & breakfasts. Allt du behöver göra är att söka i vårt stora utbud av boenden. Här hittar du alltid den perfekta lösningen för just din resa.

Vi har samlat de mest populära hotellen för att du ska kunna boka hotell i hela världen. När du hittat den resa du vill göra och det boende du vill boka tar du dig vidare via våra länkar till hotellets hemsida där du gör själva bokningen. För att du ska få ut så mycket som möjligt av din resa finner du här även värdefull information om olika resmål. Låt oss hjälpa dig att hitta det bästa hotellet, till det bästa priset.