Boka Hotel Pedro O Pescador

Hotel Pedro O Pescador

 
Rua Dr Eduardo Burnay 22, Mafra, Portugal  

Hotel Pedro O Pescador i Mafra

Hotel Pedro O Pescador är ett 2-stjärnigt hotell som ligger i Mafra, Portugal. Baserat på 13 st röster från dess gäster så har hotellet fått ett betyg på 4.2 av 5 möjliga. Det betyget vittnar såklart om att detta är ett hotell i toppklass när det kommer till hur de hanterar sina gäster. Här kan du bo från 481 kr/natt kr per natt, men priset kan variera beroende på veckodagar och säsong. För det dagsaktuella priset så rekommenderar vi att du söker ovan. Nära hotellet ligger landmärket Praia do Sol (Solstranden). Området i Mafra som Hotel Pedro O Pescador ligger i kallas för Ericeira.
Gratis Wifi
Luftkonditionering

Mer info om Hotel Pedro O Pescador

Hotellets läge
Hotel Pedro O Pescador ligger nära stranden i Mafra (Ericeira), nära Praia do Sol, Praia do Norte och Ericeiras torgmarknad. I närheten av hotellet hittar du även Foz de Lizandro Beach och Praia da Ribeira d'Ilhas.Bekvämligheter på hotellet
Detta hotell erbjuder bar. När du bor på detta hotell serveras en gratis frukost. Gratis trådlöst Internet är tillgängligt i allmänna utrymmen. Boende på det här hotellet har bland annat tillgång till flerspråkig personal, hjälp med bokning av biljetter och guidade turer och trädgård.Hotellrummen
De 25 hotellrummen på Hotel Pedro O Pescador har luftkonditionering. Boende på det här hotellet erbjuds kostnadsfritt wi-fi. Alla rum är utrustade med skrivbord och telefon.


Info från Hotels.com

Från 481 kr/natt

Hotel Pedro O Pescador uppger att deras priser startar på 481 kr/natt kr per natt, men priset baseras på efterfrågan och kan variera därefter. För det dagsaktuella priset så rekommenderar vi att du söker ovan. Du lär dock inte hitta något billigare pris någon annanstans då våra samarbetspartners erbjuder lägsta pris-garanti!

Vill du kontakta hotellet?

Om du vill ha mer info om Hotel Pedro O Pescador så är du välkommen att slå dem en signal på +351-261-869121
Hotellnamn Hotel Pedro O Pescador
Adress Rua Dr Eduardo Burnay 22
Stad Mafra
Land Portugal
Område Ericeira
Telefonnummer +351-261-869121
Pris per natt från Från 481 kr/natt
Antal stjärnor 2-stjärnigt hotell
Omdöme 4.2 av 5 (13 st röster)

Sök lediga rum och priser för Hotel Pedro O Pescador nu!

   

Ett 2-stjärnigt hotell

Hotel Pedro O Pescador har en stjärnrating på 2 av 5 möjliga. Här kan du vänta dig lite lägre service och kanske inte så mycket lyxigheter.

Vilka förväntningar kan du ha på hotellet baserat på stjärnratingen?
Hotell har badlakan samt handfat med tvål duschkräm och sänglampa på rum. Dessutom ska minst 40 % av rummen ha privata badrum/wc och TV.

"Nedre mellanklass"

Omdömen

Detta hotell har fått det genomsnittliga betyget 4.2 av 5 möjliga baserat på 13 st röster från dess besökare.

Närmaste sevärdhet

Den närmaste sevärdheten eller landmärket till Hotel Pedro O Pescador är Praia do Sol (Solstranden).
Se fler hotell i Mafra


Hotel Pedro O Pescador på karta

Boka Hotell i hela världen - på dina villkor!

BokaHotellet.se är hotellportalen som hjälper dig att hitta det rätta hotellet för din resa. Hos oss går det snabbt och enkelt att hitta och välja ett hotell där du kan känna dig som hemma under semestern och där du i lugn och ro kan smälta dagens intryck och samla krafter inför ännu en dags spännande äventyr. Genom vår portal kan du boka hotell i hela världen, och inte bara i Mafra, Portugal. Här hittar du aktuella prisuppgifter och kan jämföra hotellen mot varandra för att hitta det som passar dig bäst. Du kan till exempel se vilka hotell som har TV, pool, gym eller SPA, vilka som ligger nära stranden, vilka som serverar frukost och vilka som ligger närmast de sevärdheter du vill titta på under din resa. Självklart kan du också se vilka hotell som är mest prisvärda - så att du får ut så mycket som möjligt av resan.

Du kan även se och jämföra vad andra har tyckt om hotellet och resmålet genom att läsa deras omdömen och betyg, det är det bästa sättet för att undvika besvikelser under din semester. Som du ser ovan på Hotel Pedro O Pescador så har 13 st gäster röstat och givit detta 2-stjärniga hotell ett omdöme på 4.2 / 5. I vår portal kommer du snabbt i kontakt med tusentals billiga hotell runt om i världens alla hörn, men du kan även hitta inspiration för att lättare kunna planera din drömsemester.

Vi har något för alla, oavsett om du är ute efter att få sola och bada, simma under stjärnorna, upptäcka nya platser i Asien, se Egyptens pyramider, studera grekiska i Grekland, uppleva en riktigt snörik julafton i Kiruna eller göra en affärsresa. Hos oss kan du hitta tusentals billiga hotell oavsett behov och budget. Portalen bjuder på alla typer av boenden, alltifrån femstjärniga hotell till vandrarhem och bed & breakfasts. Allt du behöver göra är att söka i vårt stora utbud av boenden. Här hittar du alltid den perfekta lösningen för just din resa.

Vi har samlat de mest populära hotellen för att du ska kunna boka hotell i hela världen. När du hittat den resa du vill göra och det boende du vill boka tar du dig vidare via våra länkar till hotellets hemsida där du gör själva bokningen. För att du ska få ut så mycket som möjligt av din resa finner du här även värdefull information om olika resmål. Låt oss hjälpa dig att hitta det bästa hotellet, till det bästa priset.