Boka Little Idyll

Little Idyll

 
Main Road, Newport, Storbritannien  

Little Idyll i Newport

Little Idyll är ett 4-stjärnigt topphotell som ligger i Newport, Storbritannien. Baserat på 8 st röster från dess gäster så har hotellet fått ett betyg på 5.0 av 5 möjliga. Det betyget vittnar såklart om att detta är ett hotell i toppklass när det kommer till hur de hanterar sina gäster. Här kan du bo från 1 019 kr/natt kr per natt, men priset kan variera beroende på veckodagar och säsong. För det dagsaktuella priset så rekommenderar vi att du söker ovan. Nära hotellet ligger landmärket Calbourne Water Mill (vattenkvarn). Området i Newport som Little Idyll ligger i kallas för Newport.

Mer info om Little Idyll

Hotellets läge
Little Idyll ligger i Newport nära Calbourne Water Mill och Yarmouth Castle. Andra sevärdheter i området inkluderar Fort Victoria Country Park och Dimbola Lodge.Bekvämligheter på hotellet
En gratis frukost erbjuds. Förutom hjälp med bokning av biljetter och guidade turer har Little Idyll trädgård. Kostnadsfri wi-fi i allmänna utrymmen.Hotellrummen
De 2 hotellrummen på Little Idyll har kaffe- och tebryggare och hårtork. Rummen har platt-tv med dvd-spelare.


Info från Hotels.com

Från 1 019 kr/natt

Little Idyll uppger att deras priser startar på 1 019 kr/natt kr per natt, men priset baseras på efterfrågan och kan variera därefter. För det dagsaktuella priset så rekommenderar vi att du söker ovan. Du lär dock inte hitta något billigare pris någon annanstans då våra samarbetspartners erbjuder lägsta pris-garanti!

Vill du kontakta hotellet?

Om du vill ha mer info om Little Idyll så är du välkommen att slå dem en signal på +44-1983-761913
Hotellnamn Little Idyll
Adress Main Road
Stad Newport
Land Storbritannien
Område Newport
Telefonnummer +44-1983-761913
Pris per natt från Från 1 019 kr/natt
Antal stjärnor 4-stjärnigt hotell
Omdöme 5.0 av 5 (8 st röster)

Sök lediga rum och priser för Little Idyll nu!

   

Ett 4-stjärnigt hotell

Little Idyll har en stjärnrating på 4 av 5 möjliga. Ett fyrstjärnigt hotell håller hög klass och du kan förvänta dig en hel mängd bekvämligheter.

Vilka förväntningar kan du ha på hotellet baserat på stjärnratingen?
Reception bemannad minst 18 timmar per dag, men hotellet bemannat dygnet runt, med bar minst 6 dagar i veckan, bekväma möbler, safebox, gästdator, internetuppkoppling i rum, minibar alt. room service, middagsservering minst 6 dagar i veckan och roomservice med mat, dagstidningar, syservice och hiss.

"Toppklass!"

Omdömen

Detta hotell har fått det genomsnittliga betyget 5.0 av 5 möjliga baserat på 8 st röster från dess besökare.

Närmaste sevärdhet

Den närmaste sevärdheten eller landmärket till Little Idyll är Calbourne Water Mill (vattenkvarn).
Se fler hotell i Newport


Little Idyll på karta

Boka Hotell i hela världen - på dina villkor!

BokaHotellet.se är hotellportalen som hjälper dig att hitta det rätta hotellet för din resa. Hos oss går det snabbt och enkelt att hitta och välja ett hotell där du kan känna dig som hemma under semestern och där du i lugn och ro kan smälta dagens intryck och samla krafter inför ännu en dags spännande äventyr. Genom vår portal kan du boka hotell i hela världen, och inte bara i Newport, Storbritannien. Här hittar du aktuella prisuppgifter och kan jämföra hotellen mot varandra för att hitta det som passar dig bäst. Du kan till exempel se vilka hotell som har TV, pool, gym eller SPA, vilka som ligger nära stranden, vilka som serverar frukost och vilka som ligger närmast de sevärdheter du vill titta på under din resa. Självklart kan du också se vilka hotell som är mest prisvärda - så att du får ut så mycket som möjligt av resan.

Du kan även se och jämföra vad andra har tyckt om hotellet och resmålet genom att läsa deras omdömen och betyg, det är det bästa sättet för att undvika besvikelser under din semester. Som du ser ovan på Little Idyll så har 8 st gäster röstat och givit detta 4-stjärniga hotell ett omdöme på 5.0 / 5. I vår portal kommer du snabbt i kontakt med tusentals billiga hotell runt om i världens alla hörn, men du kan även hitta inspiration för att lättare kunna planera din drömsemester.

Vi har något för alla, oavsett om du är ute efter att få sola och bada, simma under stjärnorna, upptäcka nya platser i Asien, se Egyptens pyramider, studera grekiska i Grekland, uppleva en riktigt snörik julafton i Kiruna eller göra en affärsresa. Hos oss kan du hitta tusentals billiga hotell oavsett behov och budget. Portalen bjuder på alla typer av boenden, alltifrån femstjärniga hotell till vandrarhem och bed & breakfasts. Allt du behöver göra är att söka i vårt stora utbud av boenden. Här hittar du alltid den perfekta lösningen för just din resa.

Vi har samlat de mest populära hotellen för att du ska kunna boka hotell i hela världen. När du hittat den resa du vill göra och det boende du vill boka tar du dig vidare via våra länkar till hotellets hemsida där du gör själva bokningen. För att du ska få ut så mycket som möjligt av din resa finner du här även värdefull information om olika resmål. Låt oss hjälpa dig att hitta det bästa hotellet, till det bästa priset.