Boka Best Western Plus Hotel Mektagonen
  Vi har tyvärr ingen bild på hotellet

Best Western Plus Hotel Mektagonen

 
Falkenbergsgatan 3, Göteborg, Sverige  

Best Western Plus Hotel Mektagonen i Göteborg

Best Western Plus Hotel Mektagonen är ett 4-stjärnigt topphotell som ligger i Göteborg, Sverige. Baserat på 959 st röster från dess gäster så har hotellet fått ett betyg på 4.3 av 5 möjliga. Det betyget vittnar såklart om att detta är ett hotell i toppklass när det kommer till hur de hanterar sina gäster. Hos Best Western Plus Hotel Mektagonen är det dagspris som gäller. Därför rekommenderar vi att du söker lediga rum ovan så kommer du få det dagsaktuella priset! Nära hotellet ligger landmärket . Området i Göteborg som Best Western Plus Hotel Mektagonen ligger i kallas för Göteborg.
Gratis Wifi

Mer info om Best Western Plus Hotel Mektagonen

Gratis frukost och wi-fi nära Liseberg

Nära spårvagnen

Best Western Plus Hotel Mektagonen ligger två kilometer från Liseberg, med utmärkt läge för gäster som är på jakt efter nöjen för hela familjen. Du tar dig enkelt till shopping och restauranger i centrum med spårvagn från hållplatsen Varbergsgatan, som ligger runt hörnet från hotellet.

Konst och ishockey

Konstintresserade kan ta spårvagnen norrut till Göteborgs konstmuseum för att titta på konstverk som sträcker sig från 1400-talet till modern tid. Tre kilometer norr om hotellet ligger Scandinavium, där du kan se allt från ishockey till stora musikkonserter.

Bekväma matalternativ på hotellet

Börja dagen med hotellets gratis frukost och skicka semesterfoton direkt till resten av familjen via deras kostnadsfritt wi-fi, som erbjuds på hela hotellet. Efter en heldag med sightseeing kan du äta på hotellets restaurang eller stanna till i närbutiken nedanför, om du vill laga något eget på rummet.

Pentry på rummet

De rymliga gästrummen har egna pentryn, vilket passar utmärkt för budgetresenärer. Samtliga rum har platt-tv och wi-fi, och om du vill bo med lite extra lyx kan du välja en svit med egen bastu.


Info från Hotels.com

Dagspris!

Best Western Plus Hotel Mektagonen har inte angett något pris utan tillämpar dagspris baserat på efterfrågan och kan variera därefter. För det dagsaktuella priset så rekommenderar vi att du söker ovan. Du lär dock inte hitta något billigare pris någon annanstans då våra samarbetspartners erbjuder lägsta pris-garanti!

Vill du kontakta hotellet?

Om du vill ha mer info om Best Western Plus Hotel Mektagonen så är du välkommen att slå dem en signal på +46-31-387 90 00
Hotellnamn Best Western Plus Hotel Mektagonen
Adress Falkenbergsgatan 3
Stad Göteborg
Land Sverige
Område Göteborg
Telefonnummer +46-31-387 90 00
Pris per natt från Dagspris!
Antal stjärnor 4-stjärnigt hotell
Omdöme 4.3 av 5 (959 st röster)

Sök lediga rum och priser för Best Western Plus Hotel Mektagonen nu!

   

Ett 4-stjärnigt hotell

Best Western Plus Hotel Mektagonen har en stjärnrating på 4 av 5 möjliga. Ett fyrstjärnigt hotell håller hög klass och du kan förvänta dig en hel mängd bekvämligheter.

Vilka förväntningar kan du ha på hotellet baserat på stjärnratingen?
Reception bemannad minst 18 timmar per dag, men hotellet bemannat dygnet runt, med bar minst 6 dagar i veckan, bekväma möbler, safebox, gästdator, internetuppkoppling i rum, minibar alt. room service, middagsservering minst 6 dagar i veckan och roomservice med mat, dagstidningar, syservice och hiss.

"Toppklass!"

Omdömen

Detta hotell har fått det genomsnittliga betyget 4.3 av 5 möjliga baserat på 959 st röster från dess besökare.

Närmaste sevärdhet

Den närmaste sevärdheten eller landmärket till Best Western Plus Hotel Mektagonen är .
Se fler hotell i Göteborg


Best Western Plus Hotel Mektagonen på karta

Boka Hotell i hela världen - på dina villkor!

BokaHotellet.se är hotellportalen som hjälper dig att hitta det rätta hotellet för din resa. Hos oss går det snabbt och enkelt att hitta och välja ett hotell där du kan känna dig som hemma under semestern och där du i lugn och ro kan smälta dagens intryck och samla krafter inför ännu en dags spännande äventyr. Genom vår portal kan du boka hotell i hela världen, och inte bara i Göteborg, Sverige. Här hittar du aktuella prisuppgifter och kan jämföra hotellen mot varandra för att hitta det som passar dig bäst. Du kan till exempel se vilka hotell som har TV, pool, gym eller SPA, vilka som ligger nära stranden, vilka som serverar frukost och vilka som ligger närmast de sevärdheter du vill titta på under din resa. Självklart kan du också se vilka hotell som är mest prisvärda - så att du får ut så mycket som möjligt av resan.

Du kan även se och jämföra vad andra har tyckt om hotellet och resmålet genom att läsa deras omdömen och betyg, det är det bästa sättet för att undvika besvikelser under din semester. Som du ser ovan på Best Western Plus Hotel Mektagonen så har 959 st gäster röstat och givit detta 4-stjärniga hotell ett omdöme på 4.3 / 5. I vår portal kommer du snabbt i kontakt med tusentals billiga hotell runt om i världens alla hörn, men du kan även hitta inspiration för att lättare kunna planera din drömsemester.

Vi har något för alla, oavsett om du är ute efter att få sola och bada, simma under stjärnorna, upptäcka nya platser i Asien, se Egyptens pyramider, studera grekiska i Grekland, uppleva en riktigt snörik julafton i Kiruna eller göra en affärsresa. Hos oss kan du hitta tusentals billiga hotell oavsett behov och budget. Portalen bjuder på alla typer av boenden, alltifrån femstjärniga hotell till vandrarhem och bed & breakfasts. Allt du behöver göra är att söka i vårt stora utbud av boenden. Här hittar du alltid den perfekta lösningen för just din resa.

Vi har samlat de mest populära hotellen för att du ska kunna boka hotell i hela världen. När du hittat den resa du vill göra och det boende du vill boka tar du dig vidare via våra länkar till hotellets hemsida där du gör själva bokningen. För att du ska få ut så mycket som möjligt av din resa finner du här även värdefull information om olika resmål. Låt oss hjälpa dig att hitta det bästa hotellet, till det bästa priset.