Boka Posada Rural La Charola

Posada Rural La Charola

 
C/ La Charola, 37, Valdaliga, Spanien

Posada Rural La Charola i Valdaliga

Posada Rural La Charola är ett 3-stjärnigt hotell som ligger i Valdaliga, Spanien. Nära hotellet ligger landmärket San Vicente de La Barquera Beach.
Gratis Wifi
Rökfritt
Parkering

Mer info om Posada Rural La Charola

Hotellets läge
Posada Rural La Charola ligger i Valdaliga på landet nära San Vicente de La Barquera Beach. Andra sevärdheter i området inkluderar Comillas Beach och Grotta di El Soplao.Bekvämligheter på hotellet
Kostnadsfritt wi-fi i allmänna utrymmen. Boende på det här hotellet har bland annat tillgång till bibliotek, utomhusgrill och trädgård. Boende på det här hotellet erbjuds kostnadsfri parkering. Det här är ett rökfritt hotell.Hotellrummen
De 7 hotellrummen på Posada Rural La Charola har gratis flaskvatten. Boende på det här hotellet har tillgång till kostnadsfritt wi-fi på rummen. Daglig städning av rummen erbjuds.


Info från Hotels.com

Från 463 kr/natt

Posada Rural La Charola uppger att deras priser startar på 463 kr/natt kr per natt, men priset baseras på efterfrågan och kan variera därefter. För det dagsaktuella priset så rekommenderar vi att du söker ovan. Du lär dock inte hitta något billigare pris någon annanstans då våra samarbetspartners erbjuder lägsta pris-garanti!

Vill du kontakta hotellet?

Vi har tyvärr inget telefonnummer till Posada Rural La Charola.
Hotellnamn Posada Rural La Charola
Adress C/ La Charola, 37
Stad Valdaliga
Land Spanien
Pris per natt från Från 463 kr/natt
Antal stjärnor 2.5-stjärnigt hotell

Sök lediga rum och priser för Posada Rural La Charola nu!

   

Ett 2.5-stjärnigt hotell

Posada Rural La Charola har en stjärnrating på 2.5 av 5 möjliga. Här kan du vänta dig lite lägre service och kanske inte så mycket lyxigheter.

Vilka förväntningar kan du ha på hotellet baserat på stjärnratingen?
Hotell har badlakan samt handfat med tvål duschkräm och sänglampa på rum. Dessutom ska minst 40 % av rummen ha privata badrum/wc och TV.

"Nedre mellanklass"

Omdömen

Detta hotell har inte betygsatts av någon av deras gäster.

Närmaste sevärdhet

Den närmaste sevärdheten eller landmärket till Posada Rural La Charola är San Vicente de La Barquera Beach.
Se fler hotell i Valdaliga


Posada Rural La Charola på karta

Boka Hotell i hela världen - på dina villkor!

BokaHotellet.se är hotellportalen som hjälper dig att hitta det rätta hotellet för din resa. Hos oss går det snabbt och enkelt att hitta och välja ett hotell där du kan känna dig som hemma under semestern och där du i lugn och ro kan smälta dagens intryck och samla krafter inför ännu en dags spännande äventyr. Genom vår portal kan du boka hotell i hela världen, och inte bara i Valdaliga, Spanien. Här hittar du aktuella prisuppgifter och kan jämföra hotellen mot varandra för att hitta det som passar dig bäst. Du kan till exempel se vilka hotell som har TV, pool, gym eller SPA, vilka som ligger nära stranden, vilka som serverar frukost och vilka som ligger närmast de sevärdheter du vill titta på under din resa. Självklart kan du också se vilka hotell som är mest prisvärda - så att du får ut så mycket som möjligt av resan.

Du kan även se och jämföra vad andra har tyckt om hotellet och resmålet genom att läsa deras omdömen och betyg, det är det bästa sättet för att undvika besvikelser under din semester. Som du ser ovan på Posada Rural La Charola så har 0 st gäster röstat och givit detta 3-stjärniga hotell ett omdöme på 0.0 / 5. I vår portal kommer du snabbt i kontakt med tusentals billiga hotell runt om i världens alla hörn, men du kan även hitta inspiration för att lättare kunna planera din drömsemester.

Vi har något för alla, oavsett om du är ute efter att få sola och bada, simma under stjärnorna, upptäcka nya platser i Asien, se Egyptens pyramider, studera grekiska i Grekland, uppleva en riktigt snörik julafton i Kiruna eller göra en affärsresa. Hos oss kan du hitta tusentals billiga hotell oavsett behov och budget. Portalen bjuder på alla typer av boenden, alltifrån femstjärniga hotell till vandrarhem och bed & breakfasts. Allt du behöver göra är att söka i vårt stora utbud av boenden. Här hittar du alltid den perfekta lösningen för just din resa.

Vi har samlat de mest populära hotellen för att du ska kunna boka hotell i hela världen. När du hittat den resa du vill göra och det boende du vill boka tar du dig vidare via våra länkar till hotellets hemsida där du gör själva bokningen. För att du ska få ut så mycket som möjligt av din resa finner du här även värdefull information om olika resmål. Låt oss hjälpa dig att hitta det bästa hotellet, till det bästa priset.